Ditt element behöver motioneras

23 februari 2016 Om ditt element är mer kallt än varmt så kan det behöva lite motion. Elementet mår bra om du skruvar termostaten några gånger per år. Vrid termostaten från 0-7 några gånger fram och tillbaka. Du ska inte ”lufta” ditt element. Om motionen inte hjälper och ditt element är kallt, gör en felanmälan.

När du kopplat in din Bahnhof-router och öppnar webbläsaren på din dator, kommer du behöver skapa ett konto hos Bahnhof. Efter du har gjort detta så är det bara och börja surfa.

När du har bokat tvättstugan och går ner för att tvätta, se till att dörren är stängd och inled tvättpasset med att använda taggen för att komma in. Om dörren är öppen när du kommer och du går in utan att använda taggen så finns risken att ditt pass registreras som inte påbörjat – och ditt
pass förverkas, vilket innebär att du inte sedan kommer in igen. Tänk därför på att alltid stänga dörren till tvättstugan.

Ställningen på gården rivs under mars månad. Arbeten på Färgaregatan och Karin Boyes gata
påbörjas successivt. Mer tegel kommer att bytas än först planerat, vilket gör att det tar längre tid
att bli klar. De nya terassfronterna (terassräckena) kommer sättas upp i slutet av mars. Berörda lägenheter får lapp i brevlådan en vecka innan. Om du vet med dig att du kommer att vara
bortrest eller liknande, kontakta styrelsen innan för planering av arbetet (Tisdagsjour/mejl). Tyvärr kommer hela fasadarbetet dröja fram till sommaren innan allt är klart. Detta beror bla på utökat arbete på utsidan av fastigheten.

I mars/april kommer du få ett utskick om OVK-besiktning (kontroll av ventilation/fläkt). OVK-
besiktning är något som föreningen måste följa. Entreprenören kan komma behöva komma in i
just din lägenhet vilket innebär att du behöver vara på plats eller på annat sätt ge tillträde till din
lägenhet. Entreprenören kommer ca en vecka innan tillträde lämna information i brevlådan om hur du går tillväga.

Föreningen har bytt från SOS Alarm till Securitas för akuta ärenden. Du når Securitas på 010-4705598.

Glöm inte eller att hämta ut din router på Tisdagsjouren.