Kallelse – Välkommen på årsstämma Brf Jästen!

18 mars 2016 Onsdagen 27:e april klockan 19:00.

Lämna din anmälan i Knutpunktens brevlåda, detta gör det lättare för oss att fixa fika (lägenhetsnumret har max 3-siffror, se på din dörr). Anmälningsblanketten får du i årsredovisningen som kommer i din brevlåda.

Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast sista mars. Motioner lämnas i skriftlig form på Tisdagsjour eller i föreningens brevlåda utanför Knutpunkten. Med motionen ska namn och kontaktuppgifter framgå till dig som lämnat in motionen.

Våra byggarbetare kämpar på.. ställningen på innergården ska försvinna enligt entreprenören senast på mitten av april. Hela arbetet ska vara klart i juli.

28/4 mellan 11:00-13:00 är det garagestädning, se till att köra ut din bil så din plats blir ren och fin.Ett smutsigt garage leder till att betongfundamenten åldras i förtid. Renhållningsföretaget kan städa just din plats medans du väntar.

Det finns fortfarande routrar kvar att hämta ut. Styrelsen har tyvärr inga möjligheter att lagerförvara kvarvarande routrar och de kommer att skickas tillbaka om de inte hämtas ut av lägenhetsinnehavaren.