Nytt från Årsstämman

24 november 2019 Den 14 november var det dags för Kvartettens årliga föreningsstämma som hölls i Frölunda­skolan. 82 medlemmar kom och deltog i förhandlingarna. Här följer, i korthet, några av de beslut som fattades av stämman:

·         Föreningsstämman innebar inga för­ändringar i före­ningens styrelse. De fyra ledamöter som var uppe för omval ville alla fortsätta sitt arbete i styrelsen.

·         Två av de motioner som hade lämnats in till föreningens års­stämma röstades igenom. Enligt våra upp­daterade Trivselregler gäller nu att varken rökning eller matlagning/grillning på lägenheternas balkonger inte längre är tillåten.

·         Anja Wiaderny och Izabella Csonka valdes enhälligt till föreningens Valberedning för det kom­mande verk­samhets­året.

·         Styrelsens proposition om bredband röstades igenom. Det innebär att styrelsen har fått i uppdrag att förhandla och teckna gruppavtal med den leverantör av bredband som erbjuder det för föreningens medlemmar fördelaktigaste avtalet. Det innebär också att kost­naden för en gruppanslutning därefter ska läggas till månadsavgiften på samma sätt som TV-avgiften idag.