Mer information gård/garage Västra Stillestorpsgatan

31 oktober 2015 Mer information angående Övre garaget, V. Stillestorpsg

Nu är i princip hela tätskiktet borta och bjälklaget ligger bart. GVV har akuttätat de sprickor som gav sig till känna i senaste regnskuren.
Vi vill återigen trycka på att det INTE var så här arbetet var planerat. Situationen nu är en följd av upptäckten att bjälklaget varit överbelastat under längre tid och är i än sämre skick än vad som tidigare räknats med. GVV har därför behövt ändra arbetssgång tills vi vet var, och med hur mycket bjälklaget behöver förstärkas.
Tyvärr medför detta att behovet av att skydda bilen kvarstår till årsskiftet. Även om det inte droppat ner på din plats hittills, betyder det inte att det inte kan hända framöver, så räkna inte någon plats som skyddad.
Det är alltså en blandning av vatten och betong, som om detta droppar ner på en bil, kan bilda en betongavlagring på lacken. För att få bort den kan man, i värsta fall, behöva göra en lackrekonditionering.
För att undvika detta - skydda bilen med presenning, sop-påsar eller liknande. Kartong eller tyg är enbart ett skydd sålänge materialet håller sig torrt, blir det ihållande regn är det inte ett fullgott skydd. Om du ser att det har droppat in någonstans i garaget, meddela genast Per på GVV,  0767-82 47 55  eller Styrelsen.
/Styrelsen