Rekrytering av Förtroendevalda

11 januari 2024

Vill Du engagera dig i vår Brf Linné?

 

Att bli vald till en förtroendepost av våra medlemmar är utvecklande, meriterande och ger stora möjligheter att påverka både medlemmarnas och din boendemiljö, ekonomi och förmögenhet.

 

Brf Linné står inför flera intressanta utmaningar de närmaste åren, för att kunna leva upp till våra mål och planer, se ”Årsredovisningen”!

 

Vi vill gärna komma i kontakt med de som har intresse för och kanske t o m har kompetens inom några av följande områden: Fastighetsförvaltning, -ekonomi, Finansiering (Fastighetsägaransvar), Energi/El, Miljö/Ekologi (Hållbarhet), (Det goda Boendet), IT/digitalisering, Professionell leverantörs- och kundhantering (Affärsmannaskap), Juridik, Styrelsearbete, Kommunikation inkl digital, Medlemsservice, Rekrytering, Revision

Dessutom har man möjlighet att delta i HSBs stora utbud av intressanta seminarier och kurser.

 

Styrelsearbetet innebär bl a att vara med och ta fastighetsägar- och styrelseansvar genom att; initiera, fatta kloka beslut, styrning och uppföljning samt ge medlemsservice. Mycket av det som ska genomföras görs i ökad omfattning genom köpta tjänster och digitalisering.

Revisor: Mindre siffergranskning som sköts av Bo Revision, mer att verksamheten bedrivs inom ”givna ramar”.

Valberedare: Rekrytering: Att föreslå kandidater och arvoden till Årsstämman.

 

Både Revisor och Valberedare kan vara en lämplig inkörsport till Styrelsen eller efteråt.

 

Till stämman kommer följande marknadsmässiga Arvoden att föreslås;

Styrelseledamot: 3-5.000 SEK per styrelsemöte. Ca 350.000 SEK att fördela för övriga insatser.

Revisor: 20.000 SEK resp 5.000 SEK suppl, Valberedare: 15.000 SEK  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Intresseanmälan

Vi söker ”kandidater” att föreslå till årets årsstämma, men också till vår ”kandidatbank” för närmaste årens stämmor.

Lämna din anmälan /nominering i brevlådan till Bo G Eriksson, Sveagatan 29. Senast 28/1. Gäller inte de som redan lämnat in sitt ”intresse” i enkäten.

Årets Valberedning: Bo G Eriksson, Jonas Govenius, Per Resvik (ordf)

Brf Linné har 270 lägenheter med gemensamma och kommersiella lokaler och ytor med ett marknadsvärde på över en 1 Miljard. Balansomslutning är på ca 170 MSEK och årlig driftbudget på ca 20 MSEK. En av de större HSB Brf:ena i Göteborg. Betyg A+ av ”alla.brf.se”