Garaget blir inte klart före midsommar

19 juni 2019

Uppdatering 2019-06-27: Arbetet förväntas vara klart under vecka 26 - uppstädning och asfaltering sker dock först vecka 27. Se längre ner för omfattning av arbetet.
Vi tackar för er förståelse. /Styrelsen

Uppdatering - akuta markarbeten i garaget
Ytterligare ett rör som måste åtgärdas upptäcktes under onsdagen vilket innebär att reparationsarbetena inte blir klara före midsommarhelgen. Fortsatt sker in- och utfart genom utfartsporten (den norra porten) och det ska gå att köra till och från p-platserna.

Arbetsytan som står intakt kommer att vara inplastad under helgen.
OBS! att garagedörren till Övre Husargatan 39 inte kan användas så länge arbetet pågår.
Vi beklagar olägenheterna./Styrelsen

Ett skadat sopsugsrör måste åtgärdas omedelbart för att förhindra att vatten tränger in i röret vilket leder till stopp i sopsugen. Arbetet är akut och måste utföras direkt för att inte riskera att föreningen tvingas hantera restavfallet med containers på gården. Semesterperioden närmar sig och förhoppningen är att arbetet kan slutföras till midsommar.

Utfarten måste under reparationsarbetet användas både som in- och utfart och framkomligheten i garaget är begränsad, men alla ska kunna köra in respektive ut till sina p-platser.

De två 30-minutersparkeringarna kommer att användas till de bilar som måste flyttas. Arbetsytan täcks med presenning för att minimera nersmustningen.

 

 

  • garagearbete med sopsugsrör juni
    garagearbete med sopsugsrör juni
  • garagearbete med sopsugsrör vid infarten till garaget juni
    garagearbete med sopsugsrör vid infarten till garaget juni