Full fart på gårdsfesten!

26 augusti 2016

220 hade föranmält sig; 400 hamburgare hanterade den vane Jesper Bogren (chefskock på Gothia) galant framför våra ögon, 250 smakprov från Ramen Ya låg förberedda, öl, vin och vatten fanns att dricka och festis och glass till alla barnen. Sen drog  Ukulelebandet igång med ett mycket varierat program - allt bidrog till en trevlig kväll på vår gård.

Kvällen inleddes med att boulebanan invigdes, band klipptes och 9 september håller "bouleansvariga" (Katarina och Ebbe) en introduktion i boule - start 18.30 vid banan! De planerar spel på torsdagar under hösten. Föreningen har bouleklot som du finner i "Slussen" (Längst inne i hörnan på Linnéplatsen, på gården, till vänster om ingången till Linnéplatsen 5-6)

"Vernissagegruppen" (Tommy, Ros-Marie och Monika) gjorde reklam för vernissaget i 29 oktober (se även separat nyhet).

Bridgegänet var inte långt efter och informerade om att höstens spel startar 6 september (se även separat nyhet) under ledning av Anders Simonsson.

Ett stot tack framfördes till valberedningen (Malin, Karl-Gunnar och Lena) som sett till att gårdefesten blev av, och givetvis till de frivilliga som ställt upp!