Vad tycker du? - om pingis och boule?

23 mars 2016

Spelar du pingis? Spelar du boule?  Vi har fått en skrivelse om vårt pingisrum som har varit stängt en längre tid.  Rummet är ”pausat” som pingisrum under tider med många hantverkare som jobbar för föreningen. Innan rummet pausades var utnyttjandet mycket lågt. Alternativkostnaden till omklädning / pausrum för hantverkare är uppskattningsvis 600-700 kkr.

Två medlemmar har rest frågan om att öppna rummet igen men i och med att föreningen fortsatt har behov av rummet som även anpassats till pausrum tycker styrelsen det är bättre att flytta det hopfällbara bordet till föreningslokalens hall, och att torsdagar viks för spel i lokalen.

Vad tycker du? Vi skulle gärna se att någon medlem även tog lite ansvar för pingisdagen, i form av att öppna/stänga lokalen. Är du intresserad?

 Intresserad av boule!?? Vi hade en boulebana på vår gård och rätt många spelande och även ”tävlande” i HSB cup. Sedan flyttade de drivande från föreningen och banan ”föll i glömska” och röster restes för att lägga igen banan som upplevdes förfulande.

Nu har vi även fått en förfrågan från en medlem om vi inte kan återanlägga banan igen – men vi vill kontrollera det allmänna intresset! Ett tidigare argument att lägga igen banan var att det finns trevligare banor i Slottsskogen. Föreningens bana har/kommer att ligga mot ”piazzan” vid Linnéplatsen på gården gräsmattan oförändrad men stenplattor tas bort om intresse finns. 

Även här undrar vi vad du tycker? Om du har en uppfattning ber vi dig kontakta styrelsen genom ett mail eller brev/lapp till föreningsexpeditionen!

  • Stålkulorna ska komma så nära den "lille"
    Stålkulorna ska komma så nära den "lille"
  • Ständig förbättring - vad tycker du?
    Ständig förbättring - vad tycker du?
  • Pingis - kommer av ping pong och spelas vanligen inomhus
    Pingis - kommer av ping pong och spelas vanligen inomhus