Erbjudande IP Beauty

23 oktober 2019

 Hej!
Ingela heter jag och det är jag som driver IP Beauty som ligger under Sankt Halvardsgatan 7.
Jag har arbetat inom vården sedan tidigt 90-tal. Är legitimerad sjuksköterska och utför estetiska injektionsbehandlingar på IP Beauty. Jag har de utbildningar som krävs för en säker och trygg behandling, samt läkare kopplad till de behandlingar jag utför och självklart har jag för kundens trygghet och säkerhet, en patientförsäkring.  Vill ni läsa mer om mig och mitt företag kan ni gå in på.

https://www.bokadirekt.se/places/ip-beauty-29954  samt  www.ipbeauty.se 

27/10 klockan 17-22 har jag en Botox-kväll samt information kring behandlingar som utförs på kliniken. Det kommer bjudas på dryck samt snacks eller lättare tilltugg.  Jag kommer även under kvällen utföra kärlsklerosering på kund som behandlats hos mig på IP Beauty. Den kvällen har jag fördelaktiga priser på olika Botox-behandlingar. Priser på de olika paketen finns att se på Bokadirekt samt Facebook. För att hitta mig på Facebook söker man på @ipbeautyswe, gå gärna in och gilla sidan för att bli uppdaterade om vad som händer på kliniken.

 

Eftersom jag hyr i er förening vill jag ge något tillbaka.  Så ni är hjärtligt välomna att titta in på Botox-kvällen. Jag ger er även 15% på ordinarie priser under oktober och november vid bokning och betalning via swisch. Det ni behöver göra är att uppge er adress. Det finns även mölighet att köpa presentkort på IP Beauty via Klarna och även på plats. En riktigt bra julklapp till mannen, frun, sambon, flickvännen eller pojkvännen som funderat på någon behandling?

 

Varmt välkomna!!

 

//IP Beauty