Nya rutiner för Ada och Beda

23 februari 2017

Från och med 2017-03-01   kommer vi inte längre lämna ut nycklar till gästlägenheterna Ada och Beda. Båda dessa lägenheter är nu försedda med elektriskt lås och kan öppnas med de taggar som vi boende använder för att öppna ytterportarna.

Detta gäller inte Vingasalen där man fortfarande måste hämta en nyckel.

Viktigt att tänka på är att taggarna bara kan öppna gästlägenheterna under de dagar man bokat och mellan 12.00 tillträdesdag och 11.59 sista bokade dag. Därefter kan man inte öppna dörren med taggen.

Vi slutar även att skriva avtal för bokade dagar. Istället kommer automatiskt alla bokningar att debiteras på avin för avgifteen från HSB.

Det är därför viktigt att se till att bokningarna stämmer och att man avbokar i tid om man inte tänker utnyttja gästlägenheten. Annars blir man debiterad även om man inte utnyttjat bokningen. En bokning som inte utnyttjas hindrar också någon annan att boka den tiden.

Tänk också på att det inte är tillåtet att göra långtidsbokningar i förväg. Max tre dagar per vecka max nittio dagar i förväg. Vill man förlänga en utgående bokning går det bra om lägenheten är ledig. Kontakta då styrelsen.
Vi ber er respektera våra bokningsregler som står på hemsidan