Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Första Spadtaget för brf Blåsippan

30 april 2014 Ett lyckat Första Spadtag i Tuve har gjorts denna soliga tisdag förmiddag. Förutom köpare, HSB-medarbetare och entreprenörer deltog även kommunfullmäktige Ulf Kamne (MP) för att medverka i ceremonin.

Själva spadtaget togs av kommunfullmäktige Ulf Kamne, Skanskas distriktchef Eva Torberget och brf Blåsippans ordförande Marina Garherr. De fick gräva en bra stund för att hitta verktygslådan som innehöll läskande och körvänligt bubbel .

Alla skålade i cider och en fanfar spelades av Sir Burboun band. Det blev ett tryggt återseende med köparna och säljaren Karin Ekström och redan vid den gemensamma lunchen kom flera av köparna att lära känna varandra, vilket vådar gott för en bra boendemiljö i brf Blåsippan.

Vill du veta mer, kontakta
Inger Olhage marknadsassistent på HSB Göteborg
E-post: inger.olhage@hsb.se