Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Första spadtaget för brf Flatön på Eriksberg

22 januari 2014 Det blev en kylslagen men hjärtlig första spadtags-ceremoni för HSBs bostadsprojekt brf Flatön på Eriksberg. Ett gäng juniorer fick gräva – och de hittade en skatt!

Kvicksilvret var långt under nollan men en svag januarisol lyste på de som hade samlats på tisdagsförmiddagen. Förutom köpare, HSB-medarbetare och arkitekterna som har ritat brf Flatön var Byggnadsnämndens ordförande Mats Arnsmar på plats för att sätta spaden i jorden.

Ordföranden från bostadsrättföreningen, byggplatschefen och Mats Arnsmar greppade varsin spade. De blev dock utmanade av några barn från en förskola i närheten – och det var också de små grävarna som först hittade skatten (en kista med guldpengar) i grushögen.

Under ceremonin berättade HSB Göteborgs VD Lars Göran Andersson om hur HSBs kärnvärderingar, till exempel trygghet och gemenskap, kommer att prägla brf Flatön. Dessutom sade Mats Arnsmar några ord om hur det här bostadsprojektet hjälper till att skapa bostäder åt göteborgarna.

Efter ceremonin bjöds till upptining och lunch på River Café. I samband med den berättade arkitekterna lite om hur de tänkte när de ritade brf Flatön och köparna fick möjlighet att ställa frågor.

Vill du veta mer, kontakta
Inger Olhage, marknadsassistent HSB Göteborg
Tel: 010-442 20 46
E-post: inger.olhage@gbg.hsb.se

Intresserad av brf Flatön? Kontakta
Helena Jacobsen, säljare
Tel: 010-442 21 73
E-post: helena jacobsen@hsb.se
Till brf Flatöns projektsida