Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Göteborg har utsett Lena Josgård till ny chef för mark- och projektutveckling

13 januari 2014 Lena Josgård kommer närmast från tjänsten som projektchef för Nyproduktion på HSB Göteborg. Hon har även tidigare suttit med i HSB Göteborgs styrelse som ledamot. - Det är med stor glädje som jag nu tar över ansvaret att driva vidare HSBs framgångsrika arbete med mark- och projektutveckling, säger Lena Josgård.

HSB ska nu bli ännu vassare på att koppla samman nyproduktion med medlemmarnas behov och önskemål. Detta görs genom att bland annat använda sig av dialogarbete, som idag framgångsrikt används bland annat i projekt som Nya Hovås och Fixfabriken i Majorna.

- Vi står inför ett starkt 2014 och vi är mycket glada över att Lena Josgård tackade ja till uppdraget att vara med och utveckla HSBs markaffärer. Vi befinner oss i en glödhet bransch och då är det såklart extra roligt att vi nu har en välfylld projektportfölj att plocka ur. Det ger oss möjlighet att växla upp ytterligare med många fina projekt, bland annat ser vi fram emot att snart gå igång med Stora Torp, Nya Hovås, Fräntorpsgatan och Flatås, säger Lars Göran Andersson, vd på HSB Göteborg.

Vill du veta mer, kontakta
Lena Josgård, chef mark- och projektutveckling, HSB Göteborg
Tele: 010-442 20 57
E-post: lena.josgard@hsb.se

Pressmeddelande och pressbilder finns på Mynewsdesk.

Först i Sverige!
HSB Göteborg är verifierat i hållbart samhällsansvar. HSBs uppdrag är att i samverkan med medlemmarna skapa vad vi kallar Det Goda Boendet – goda bostäder, välskötta hus, trygg boendeekonomi och en god boendegemenskap. Eftersom det är medlemmarna som äger HSB är det också de som demokratiskt beslutar om verksamheten. Detta skiljer HSB från våra konkurrenter, och ger våra medlemmar chansen att utveckla sitt boende till något unikt och givande.