Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ny Fastighetschef på HSB Göteborg

21 augusti 2015 HSB Göteborg förstärks med en helt ny tjänst. Kristian Isberg blir Fastighetschef med ansvar för att utveckla och utöka HSB Göteborgs hyresbestånd.

Han kommer närmast från tjänsten som projektutvecklingschef på Egnahemsbolaget där han drivit frågor kring bostadsutveckling.

- Vi är mycket nöjda med att lyckats knyta Kristian till oss, hans kompetens kommer väl till pass när vi ska öka vårt innehav av hyreslägenheter, säger Lars Göran Andersson, vd för HSB Göteborg.

HSB ser idag en stadig ökning av unga som väljer att bospara i HSB för att få en möjlighet till ett eget hyreskontrakt. För att möta behovet väljer HSB nu att växla upp och anställa en fastighetschef. Kristian Isberg kommer att arbeta med att utveckla och säkerställa hög kvalitet i befintligt hyresbestånd samt att utöka antalet attraktiva hyresfastigheter genom förvärv.

- Det som motiverar mig är framförallt möjligheten att få arbeta strategiskt med att utöka HSBs bestånd av hyresfastigheter. Som jag ser det kommer detta att ske huvudsakligen genom förvärv men vi kompletterar gärna portföljen med även nyproduktionsprojekt. Fokus blir att möta bospararnas önskningar och detta genom att investera i bra hyresfastigheter i de områden där de vill bo, säger Kristian Isberg, Fastighetschef på HSB Göteborg.

Kristian Isberg startade sin anställning den 3 augusti 2015 och tillhör affärsledningen på HSB Göteborg.

Vill du veta mer, kontakta
Cecilia Lööf, Presschef
Direkt: 010-442 21 31 SMS: 070 721 51 77

Först i Sverige! HSB Göteborg är verifierat i hållbart samhällsansvar.
HSBs uppdrag är att i samverkan med medlemmarna skapa vad vi kallar Det Goda Boendet – goda bostäder, välskötta hus, trygg boendeekonomi och en god boendegemenskap. Detta har vi gjort i 90 år! och firar såklart hela året ut med aktiviteter och gratis utbildning för bostadsrättsstyrelserna. Eftersom det är medlemmarna som äger HSB är det också de som demokratiskt beslutar om verksamheten. Detta skiljer HSB från våra konkurrenter, och ger våra medlemmar chansen att utveckla sitt boende till något unikt och givande.