Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ska spegla samhället vi lever i

20 april 2015 HSB Göteborg arbetar sedan en tid tillbaka intensivt med att öka antalet medarbetare och medlemmar med utländsk bakgrund. Tydliga siffror visar på en positiv utveckling, men det går för långsamt. Därför prioriteras nu mångfald i det strategiska ledningsarbetet.

HSB Göteborg har tagit fram mångfaldspolicys som chefer och medarbetare har att förhålla sig till. Genom att definiera konkreta mål att ta rygg på och strategier för att nå dessa, hoppas nu HSB Göteborgs ledning att mångfaldsarbetet ska ta ordentlig fart. I gårdagens Göteborgs Posten berättar vd, Lars Göran Andersson om hur mångfaldsarbetet ser ut och varför det är så viktigt för HSB Göteborgs fortsatta positiva utveckling och överlevnad. Här kan du läsa artikeln i sin helhet.

Vill du veta mer, kontakta
Cecilia Lööf, Presschef på HSB Göteborg
Telefon: 010-442 21 31 SMS: 0707-21 51 77
E-post: cecilia.loof@hsb.se