Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Två heta säljstarter!

07 januari 2015 I mellandagarna har HSB Göteborg säljstartat inte mindre än två attraktiva bostadsprojekt: brf Boulevarden i nya Hovås och brf Famnen i Flatås.

Urbant, unikt och personligt i nya Hovås
I nya Hovås skapar HSB en helt ny stadsdel. Kvarteren längs med Billdalsvägen kommer bli en central del som skapar liv och rörelse med caféer, restauranger och en spännande blandning av "small shops". Närheten till en vacker, rogivande natur samtidigt som man ska kunna köpa med sig en kaffe på väg till jobbet eller plocka upp ett surdegsbröd till helgfrukosten. I nya Hovås får de boende det bästa av två världar med närhet till salta dopp vid Amundön och Linnégatans puls på cykelavstånd.
Här kan du läsa mer om HSB brf Boulevarden.

Nära till allt i brf Famnen
På en kuperad tomt i hörnet av Distansgatan/Synhålsgatan ska HSB bygga 70 prisvärda bostadsrättslägenheter i fem till sju våningar med hiss. Den nya föreningen blir ett modernt inslag i stadsbilden med sina fina balkonger och vackra burspråk. Lägenhetsstorlekarna varierar från 1,5 till 3 rum och kök. Balkongerna ligger i soligt syd-västläge och har ljusinsläpp i tre väderstreck vilket ger en härlig känsla av rymd.
Här kan du läsa mer om HSB brf Famnen.