Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Bostadsrättsmässan är här!

08 november 2016 Välkommen till årets höjdpunkt för bostadsrättsföreningar, den 11-12 november öppnas dörrarna till Svenska Mässan och årets Bostadsrättsmässa. Styr stegen mot mässan på fredag eller lördag för att träffa medarbetare från HSB Göteborg och 120 andra utställare som alla är där för att svara på dina frågor och funderingar.

I HSB Göteborgs monter kan du bland annat testa den senaste virtual reality-tekniken och ta klivet in i HSB Living Lab. Ett annorlunda och roligt sätt att besöka det världsunika forskningshuset.

Utöver ett besök i HSBs monter bjuder mässan på ett fullspäckat scenprogram där årets moderator Harald Treutiger håller i trådarna. Programmet är laddat med externa talare sominspirerar om aktuella ämnen och sakkunniga från mässans medarrangörer HSB, Riksbyggen och SBC som delar med sig av sina kunskaper på en annan scen.

Bostadsrättsmässan har öppet 10-18 på fredagen den 11 november och 10-16 på lördagen den 12 november.

Vill du veta mer om vad som sker på mässan? Besök Bostadsrättsmässans hemsida.