Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Pressmeddelande: Sista projektet i Kvillebäcken byggstartas

26 maj 2016 På onsdag den 1 juni är det dags att ta ett första spadtag för HSB brf Cinnober i Kvillebäcken på Hisingen. Ett projekt som på kort tid attraherat många köpare. 

- Intresset för att bo i Kvillebäcken har fortsatt att vara stort. Den stora takterrassen med en inglasad del på 8:e våningen är definitivt en bidragande anledning. Dessutom börjar folks medvetande för Kvillebäckens charm och närhet till citykärnan väckas ordentligt, säger Christoffer Jonsson, säljare på HSB brf Cinnober.

Av de 89 bostadsrätter som HSB brf Cinnober består av är drygt 50 av dessa 2:or. Ett medvetet upplägg då husen planerades och som nu visat sig vara helt rätt strategi. Idag finns endast 3 lägenheter kvar till salu.

Kvillebäckens förvandling till modernt, citynära bostadsområde påbörjades år 2011. När hela området är klart år 2018 ska 2 000 nya lägenheter, butiker, kontor, restauranger, förskolor och andra verksamheter vara klara och inflyttade.

– En av fördelarna med HSB brf Cinnober är just detta – att området kommer att vara nära nog färdigställt när man flyttar in i sin lägenhet. Det blir en bra timing, säger Christoffer Jonsson.

Brf Cinnobers tre sammanlänkade hus ska ligga på västra sidan av Gustaf Dalénsgatan, nära omtyckta Kville Saluhall. Fasaderna kommer att vara av vackert hållbart tegel som harmoniserar med saluhallen och gården mot väster hoppas man nu ska föra tankarna till skärgården.

Har du pressfrågor, kontakta
Christoffer Jonsson, säljare HSB Göteborg
Telefon: 010-442 22 01
E-post: Christoffer.Jonsson@hsb.se