Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Dags att söka till årets första HSBs Academy!

21 februari 2017 Västra Hisingen basket har tillsammans med HSB Göteborg utvecklat ett koncept för gott ledarskap, döpt till HSBs Academy. Under hösten 2016 genomfördes en lyckad utbildning med tio framtida ambassadörer. Nu ska alltså programmet genomföras igen under våren 2017 – ansök du också!

Innehållet i programmet handlar om personlig utveckling och ledarskap. Syftet är utveckla sitt ledarskap för att möta framtidens behov av att leda påhittiga och energiska grupper. Du som deltar får träna på dina ledarskapsegenskaper och hitta din passion i livet. Som ledare har du stor möjlighet att påverka ditt och andras liv till det bättre. Du får möjlighet att arbeta med ungdomar och kan tillsammans med dem bygga en sund kultur. Och påverka samhället på riktigt.

Vem kan söka till HSBs Academy

Ungdomar 16-25 år.
Du är drivande och är intresserad av ledarskap. Eller har:
• ambitionen att vara en/bli en ledare för en idrott, kulturprojekt (musik, teater, film, spel, datorer, media, skola med mera)
• engagemang i din stadsdel
• engagemang i ungdomar.

Sista anmälningsdag är onsdag 28/2.

Klicka här för anmälan och mer information

Konceptet HSBs Academy består av tre delar. Övergripande är själva ledarskapsprogrammet, därefter erbjudande om praktikplats och sommarjobb för unga hos HSB Göteborg. Samtidigt satsar HSBs Academy också på att skapa en meningsfull fritid för tjejer och killar mellan 8 och 15 år som bor i Biskopsgården. Du kan läsa mer i pressmeddelandet här.