Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Dags att nominera till Nyttigaste Affären 2018!

18 juni 2018 Nu öppnar möjligheten att nominera till priset Nyttigaste Affären. Priset delas ut till två företag som genom en affärsförbindelse skapar större samhällsnytta.

– I all näringsverksamhet krävs två parter som gynnas av ett samarbete. En självklarhet i framtiden är också att affären skapar samhällsnytta, säger Johan Trouvé från Västsvenska Handelskammaren, som är ny medlem i juryn.

Förra året gick priset till Estrella och det sociala företaget Lärjeåns Kök & Trädgårdar. Då var även HSB-bostadsrättsföreningen Betel bland de nominerade.

Initiativtagare är HSB Göteborg tillsammans med Coompanion Göteborgsregionen med stöd från Tillväxtverket. Nytt för i år är att Västsvenska Handelskammaren sitter med i juryn som ska utse en pristagare.

– Jag är glad och stolt att få vara med och lyfta fram goda exempel på hur man skapar verklig samhällsnytta genom att vara med i juryn för Nyttigaste affären, säger Johan Trouvé.

Vem som helst kan nominera pristagare på nyttigasteaffaren.se fram till den 2 november. Årets pristagare presenteras senare under hösten.