Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Dialog är vägen fram

05 november 2019 Under oktober månad besökte vi våra fastigheter på Lilla Grevegårdsvägen i västra Göteborg. Detta för att uppmärksamma att HSB Göteborg redan 2015 var först ut med att skriva på ett avtal om hyresgästinflytande med Hyresgästföreningen.

Ett år senare startade arbetet med att förbereda för stamrenovering och idag kan man där se hyresgästernas tankar och åsikter återspeglas i hur lägenheterna ser ut efter renoveringen. Tack vare det gedigna förarbetet som pågick under två års tid, så godkände samtliga hyresgäster sin nya hyra, och arbetet kunde komma igång enligt tidplanen i början av 2019.

- HSB Göteborg har lyssnat på oss som bor här och tillvaratagit våra önskemål och det känns väldigt bra, säger Lisabeth Persson, boende på Lilla Grevegårdsgatan.

På bilden ser ni just Lisabeth Persson, boende och aktiv i samrådsgruppen på Lilla Grevegårdsvägen och Joakim Edman, förvaltare på HSB Göteborg. De är två av de som varit engagerade i det framgångsrika arbetet.

Vi på HSB Göteborg anser att möjligheten att påverka sitt boende skapar de bästa förutsättningarna för trygghet och engagemang!