Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nu kan du logga in i Mitt HSB!

04 februari 2020 Mitt HSB är det nya inloggade läget som ersätter HSB Portalen med nytt utseende, mer lättnavigerad struktur och till viss del nya funktioner.

Mitt HSB är den nya platsen för alla som har en relation till HSB - styrelser, medlemmar, bosparare, hyresgäster och mäklare med flera. 

Du loggar enklast in i Mitt HSB med bank-ID via "logga in"-knappen här på hemsidan.

Sitter du i en styrelse? Läs mer här eller titta på filmen nedan för att lära dig mer om hur Mitt HSB kommer att fungera för dig.

Bor du i en HSB-bostadsrättsförening? Läs mer här eller titta på filmen nedan för att få veta mer om Mitt HSB och hur det kommer att underlätta för dig när det gäller frågor kopplat till HSB.

Bor du i en HSB-hyresfastighet, är medlem eller bosparare? Läs mer här eller titta på filmen nedan för att veta hur Mitt HSB kommer underlätta för dig.

Har du några frågor?

Varmt välkommen att skicka e-post till mitthsb.gbg@hsb.se