Arbete med ventilationssystem 7 - 8 juni

19 maj 2023 Bravida kommer att utföra service samt rensning av ert Ventilationssystem. Arbetet kommer att utföras: Onsdagen och Torsdag den 7-8/6, mellan kl 07:30 – 16:00. Onsdag 7/6 – Havsgatan 43 samt Havsgatan 45. Torsdag 8/6 – Tångvallagatan: 1-11, 15 samt Erikstorpsvägen 78-88.

Bravida kommer att behöva tillträde till samtliga lägenheter/radhus. Vi ber er att vänligen plocka undan runt omkring där ventilationsaggregatet finns. Vi kommer att försöka tillmötesgå eventuella tidsbokningar så gott det går. Det är dock svårt att planera in nu när det även ska rensas.
Vi kommer att rensa kanalerna från kök och badrum, det kan komma att damma lite kring detta. Vi rensar först kanalerna och gör därefter servicen direkt. Det blir alltså bara ett besök för båda åtgärderna.

Om ni inte är hemma under dessa tider, ber vi er att sätta ert lås i ytterdörren i ”serviceläget” – så att vi kan komma in med servicenyckel.

Meddela platsansvarig att låset är i serviceläge och ge tillåtelse att gå in med servicenyckeln. Om ni har frågor om hur er ventilation fungerar är ni välkomna med frågor under Bravidas besök.


Till nyhetslistan