Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Energiavtal

Skånska Energi - 100% sol och vatten

Skånska Energi erbjuder endast 100% förnybar el. Det innebär att oavsett vilket elavtal du väljer får du el som endast kommer från vattenkraft.

Vi har flera avtalsformer så att du kan hitta ett som passar dig och dina önskemål. Ibland kan det vara svårt att välja rätt elavtal, därför kan du alltid vända dig till oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dig.

Elavtal för HSB kunder

Som medlem eller boende kan du enkelt teckna elavtal med Skånska Energi.

Vi erbjuder vi i första hand ett rörligt elpris. Det rörliga elpriset baseras på vårt inköpspris på elbörsen NordPool för aktuellt elområde Sverige SEK, med tillägg för omkostnader på 2,7 öre/kWh exkl elcertifikatsavgift, energiskatt och moms. Avtalet är löpande och du kan när som helst välja att gå över till ett mixat eller fast elpris till vid den tidpunkten gällande villkor. Fast avgift tillkommer med fn 360 kr per år, inkl moms. Vi bjuder på första årsavgiften för dig som tecknar avtalet via hemsidan.

 

Klicka på länken ovan och ange kampanjkod: HSB2017

Alla uppgifter som krävs finns på din elnätsfaktura.

Har ni en förbrukning över 100 000 kWh vänligen kontakta Helena Käll på 046-50723 eller helena.kall@skanska-energi.se för offert.

Välkommen som kund till oss!