Comhem uppdaterar till helt digitalt tv-utbud 8 september

28 mars 2020 Comhem avslutar sin analoga sändningar

När det gäller din TV via Comhem

8 september blir tv-utbudet helt digitalt

 

Som en del av Comhem:s nya, modernare tv-erbjudande digitaliserar de nu tv-sändningarna till samtliga Com Hem-hus. Den 8 september utgår de analoga sändningarna.

Har du ännu inte ändrat från analoga till digitala sändningar på din tv kan du göra det redan nu genom att följa Comhem:s enkla tips.

Deras nya, modernare erbjudande handlar om att leverera allt från mobilt och fast bredband till starka tv-upplevelser med bästa kvalitet, utan begränsningar till plats eller plattform. Nu får du som bor i en fastighet ansluten till Com Hem tillgång till Comhem Play utan extra kostnad.

Behöver du ytterligare hjälp att ändra till digital-tv?

Be någon om hjälp

Oftast är allt som behövs en enkel inställning på tv-apparaten.

Finns det en släkting eller en snäll granne som kan hjälpa till i hemmet är det ComHems bästa tips.

Kontakta din tv-tillverkare

Tv-apparater är olika. Om du vill ha hjälp med att ändra till digital-tv på just din tv är det enklast att kontakta din tv-tillverkare direkt.

Få hjälp i hemmet

Om du behöver fysisk hjälp att ändra till digital-tv kan du hyra in en hemfixare för en mindre kostnad. Boka en hemfixare eller ring 077-022 07 17.

Kontakta kundservice

Om du fortfarande har frågor kan du ringa Comhems kundservice och få hjälp via talsvar eller handläggare på telefonnummer 90 222.

 

Om du har en äldre tv eller en så kallad tjock-tv som inte klarar av digitala sändningar kan du behöva byta till en nyare modell eller komplettera din tv med en digitalbox. Digitalboxen kopplar du enkelt in till din tv.

Vi erbjuder en digitalbox till rabatterat pris som du kan via https://www.comhem.se/tv/bestall-box

Komplettera din tv med en digitalbox

Äldre tv-apparater som inte klarar av att visa digital-tv, behöver kompletteras med en digitalbox. Boxen installerar du enkelt med några kablar och därefter kan du se alla dina digitala kanaler. Vår digitalbox av märket Humax kostar 593 kr (inklusive frakt, miljöavgifter och fakturaavgift). Digitalboxens specifikationer.

Fyll i dina uppgifter på Comhem:s hemsida https://www.comhem.se  för att beställa digitalboxen. När de har behandlat din order skickar de en bekräftelse till den e-postadress som du uppgett. Boxen finns sedan att hämta hos ditt närmaste uthämtningsställe inom en vecka från det att bekräftelsen skickat