Ordförande har ordet 13

23 mars 2018 Hej medlemmar

En dryg vinter är i slutskedet. Vi i styrelsen vet att det stundvis varit svår halka eller snö att pulsa i på gården. Vi vet också att våra HSB-killar som sköter detta har haft otroligt mycket att göra denna vinter. Vilket innebär att de ibland behövt prioritera det akuta. När vi styrelsen påtalat de brister detta inneburit har de i möjligaste mån försökt åtgärda.


Vårcontainer kommer troligtvis att bli försenad. Snön behöver sjunka undan för att vi ska kunna placera den på sin plats


Med vårens början är allt arbete inför årsstämma i full gång. Bokslut ska godkännas Dag för stämma ska bokas och dagordning fastställas och tryck beställas. Tyvärr har halva valberedningen flyttat så har ni förslag på ersättare eller har ni andra funderingar angående valen, lämna gärna förslag i Tord Eurens brevlåda. Han bor på Jämtbovägen 5B.  Vi kommer också att behöva välja ny internrevisor då Lars Enghed har lämnat oss.


I år kommer det att bli extra spännande då vi kommer att behöva anta nya stadgar. Vi har ju som ni troligen vet länge haft 2003 års stadgar. Vi behöver förnya dem för att vara i fas med de nya lagar som tillkommit. Ni kommer att få de nya stadgarna innan årsstämman så ni i lugn och ro kan läsa igenom dem.


Men det betyder att vi behöver ha två stämmor inom en kort period för att fastslå antagandet av dessa stadgar. Vi ser fram emot er medverkan.


Inger Boberg Ordförande