Ordförande har ordet 36

04 oktober 2021 Hej medlemmar

Det har varit lite omsättning på bostadsrätterna i vår föreningen på slutet. Roligt med nya medlemmar, men tråkigt med dem vi får ta farväl av.

Delvis på grund av detta börjar det bli lång kö till motorvärmarplatserna.

 Jag skulle vilja vädja till er som har en extra motorvärmarplats och inte använder den regelbundet eller har en plats men ingen bil, att förbarma er över era grannar som skulle bli tacksamma för att kunna starta en varm bil innan de tex åker till jobbet. Vi har idag 7 stycken medlemmar som står i kö för en motorvärmarplats och kön minskar inte.

Kan ni tänka er att avstå er plats till förmån för de som är i mer behov av den kan ni kontakta någon i styrelsen eller maila motorn@outlook.com

Att ha en frys eller annan elektrisk utrustning i sitt förråd innebär en brandrisk. Det är inte lämpligt. Men OM ni mot förmodan skulle har sådan utrustning, vänligen tillse att det är dammfritt runt utrustningen eller att den inte är för gammal. Och naturligtvis belastar den endast er egen elfaktura – eller hur?

Det börjar bli dags för budgetens utformande  och styrelsen är mitt uppe i arbetet- Besked om eventuella avgiftshöjningar återkommer vi till

Styrelsen gm ordförande