Ordförande har ordet 7

08 april 2017 Hej alla medlemmar i Brf Motorn

Nu drar fönsterbytet igång på måndag och jag hoppas ni kan ha fördrag med att behöva flytta bilar och bli av med era motorvärmarplatser under den här perioden. Det kan vara värt att få bättre fönster.

Det börjar närma sig årsstämma och jag hoppas på stor uppslutning. Det är så roligt att se engagemang och intresse för ert boende.

Vi som ska väljas om i styrelsen är alla villiga att fortsätta vårt värv. Vi känner oss som ett väl inarbetat team med högt i tak. Vilket vi ser som en styrka när vi ska arbeta för föreningens bästa.

Sen vill jag påminna om att bilbatterier tex hör inte till våra hushållssopor. Jag såg att ett sådant var ställt vid våra soptunnor idag. Du som ställt det där, var snäll och hämta det för vidarebefordran till Karlslund Återvinningscentral.Till Karlslunds Återvinningscentral ska också byggmaterial, avlagda möbler, cyklar, vitvaror och liknande. Och kartong, glas, aluminium, tidningar ska till någon av våra återvinningssstationer. Det är viktigt att sköta detta för att inte få betydligt högre sopavgifter. Som i sin tur påverkar era månadsavgifter.

Ingen ytterligare container kommer att ställas ut under våren. Och när vi tar hit höstcontainer ber jag er vara noggranna med vad ni kastar. Inga, och det är viktigt, INGA EXPLOSIVA varor får kastas i container.

Inger Boberg