Nyhetsblad maj 2016

12 maj 2016 Vårens medlemsinformation

Nu stundar en härlig tid med förhoppningsvis lite sol och värme.

Cykelrummen är fyllda med brukbara och obrukbara cyklar. Vi uppmanar Er att själva kassera de cyklar Ni inte använder.

 Normalstadgar 2011 version 4, är antagna och gäller från 2016-01-01.

Alla andrahandsuthyrningar måste skriftligt godkännas av styrelsen, se § 40.

Vi har fått många nya medlemmar i vår bostadsrättsförening och vi hälsar Er alla hjärtligt välkomna och hoppas att Ni kommer att trivas. Vi vill gärna träffa Er och informera om vår bostadsrättsförening och svara på Era frågor söndagen den 22 maj klockan 18.00–19.00 på vicevärdskontoret, Engelbrektsgatan 15 B, varmt välkomna!

 Parkeringstiderna framför Tempo har ändrats. P-skiva ger en timmes gratisparkering. Gästparkering kostar 30 kronor per dygn.

 Källsorteringsgården fungerar inte! Snälla, här måste vi alla hjälpas åt och ta eget ansvar. Det kostar 500 kr extra per hämtning för allt som står utanför kärlen.

Tvättstugorna

Städningen i tvättstugorna klagas det på. Städar Du efter Dig?

Belastningen i tvättstugan på Hagavägen 25-27 är stor och det är över en veckas väntetid för att få en tvättid. Styrelsen har beslutat att en ”akuttvättmaskin” kommer att installeras i mangelrummet. ”Akuttvättmaskinen” går inte att förboka men får användas för en tvättomgång mellan kl. 6.00–22.00.

 Vi har haft många inbrott under 2016. Ytterdörrarna har ofta stått på glänt så vi har fått ovälkomna besök. Vi måste hjälpas åt att se till att ytterdörrarna går i lås när vi passerat.

 Alla medlemmar är välkomna med förslag om aktiviteter som ökar vår gemensamma trivsel


Till nyhetslistan