Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Första spadtaget för 116 lägenheter

05 juni 2015 Den 25 maj togs det första spadtaget för de 116 lägenheterna i brf Honnören i Örebro. Det firades med fanfar och marschmusik!

Med mer än 50 % sålt togs byggstartsbeslutet i maj. Det firades med ett första spadtag tillsammans med köpare, medarbetare från HSB, Örebro kommun, PEAB och arkitekterna från Roof.

Först togs det invigande spadtaget med grävskopa och därefter avfyrades en fanfar av Grenadjärsextetten från Guldsmedshyttans musikkår. De fortsatte sen med marschmusik under hela lunchen.

Brf Honnören är HSBs största nybyggnation i Örebro på 20 år. Och det femte projektet i stadsdelen Rynnigeåsen. Lägenheterna blir fördelade i två lamellhus med fyra våningar och en indragen vindsvåning. Fasaden blir stram med en stadsmässig karaktär som knyter an till de befintliga kasernbyggnaderna. Under gården blir det ett gemensamt garage. Bostadsrättsföreningen får även tillgång till två tvättstugor och två gemensamhetslokaler med övernattningsmöjlighet.

Säljstart februari 2015 - Inflyttning från april 2017

Läs mer om brf Honnören