Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Vår blivande kollega hos HSB Förvaltning

03 maj 2016 HSB Förvaltning vill välkomna vår blivande kollega Viktor Davidsson. Han har lång erfarenhet av HSB Östergötland där han jobbat inom förvaltning i över 10 år. Viktor ska börja jobba hos oss som teknisk förvaltare i juli och sitta på kontoret i Örebro.

1. Berätta lite om dig själv?
Jag heter Viktor Davidsson är 37 år, född och uppvuxen i Linköping där jag bott hela livet.

2. Civilstånd?
Nybliven sambo :-)

3. Vad har du för fritidsintressen?
Brasiljansk jiu-jitsu brukar jag träna 3-4 dagar i veckan samt lite badminton på motionsnivå. Nyligen införskaffat en racercykel som jag tänkte börja träna med.

4. Varför valde du att arbeta hos HSB förvaltning?
Efter tidigare utbyte mellan regionföreningar fick jag intrycket av att det är en bra arbetsplats. När sedan den tjänst jag letat efter blev ledig samtidigt som min sambos vikariat gick ut så var det ett enkelt beslut att ta steget till HSB förvaltning.

5. Vad är det som lockar dig att arbeta som förvaltare?
En bra mix av mjuka och hårda arbetsuppgifter där jag får användning av många olika delar av min kunskap och erfarenhet.

6. Vad ser du mest fram emot att arbeta med hos HSB förvaltning?
Att träffa alla nya kollegor tycker jag ska bli väldigt spännande!

Vi tycker också att det ska bli spännande att träffa dig Viktor! Välkommen till HSB Förvaltning!