Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ytterligare miljonorder till HSB Förvaltning

12 april 2016 För andra dagen i rad kan vi meddela att HSB Förvaltnings verksamhetsgren ”Mark och anläggning” fått en ny stor order. Denna gång var det Totalbyggen som beställde ett markarbete av HSB:s dotterbolag. Ett arbete som är värt över 2,5 miljoner kronor.

Ansvarig för den här verksamheten är Roland Åkesson och det är även han som har räknat hem uppdragen tillsammans med sin personal.

Det går bra nu, Roland Åkesson, ansvarig på HSB?
-
Jo tack, det är alltid roligt att få nya uppdrag.

Vad var det som fällde avgörandet och som gjorde att ni fick de här två uppdragen?
-
I båda fallen var det självklart prislappen som avgjorde. I arbetet till Västerås Stad, som är en offentlig upphandling, är det näst intill bara priset som avgör förutom att vi även ska kunna uppvisa att vi har kompetens, följer lagar och regler m m. I uppdraget gentemot Totalbyggen tror jag även att vår kompetens och leveranssäkerhet har spelat en stor roll. Vi kan göra sådana här uppdrag och de har varit nöjda med våra tidigare arbeten.

Och i nästa vecka kommer ytterligare en miljonorder?
-
Ha, ha, ha man vet aldrig. Kanske det!