Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Erikssons Bygg i Mellansverige AB – HSB Förvaltnings nya samarbetspartner

03 april 2017 För att bland annat få hjälp med hanteringen av försäkringsskador på ett tryggt sätt hos våra kunder och medlemmar har HSB Förvaltning tecknat avtal med Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB).

Det är ett företag fullt med erfarenhet och kompetens från byggsektorn. De är specialister på att utföra nybyggnationer, tillbyggnader och ombyggnader oavsett storlek. EBAB har också erfarenhet av bland annat kakelsättning.

Företagstänkande

EBAB satsar på välutbildad personal som får lära sig det senaste om nya material och metoder så att de kan utföra uppdrag på högsta säkerhetsnivå till sina kunder. Målsättningen är att erbjuda tjänster för hela byggprocessen med tanke på den kommande förvaltningen. De anser att det viktigaste för en bra ekonomi är bra planering.

De säger själva att ”Vi är inte främmande för nytänkande men blandar gärna detta med erfarenhet och tradition.” Vi tycker det passar bra med hur HSB Förvaltning tänker och hälsar dem varmt välkomna!