Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Trygga Dörr AB - HSBs nya samarbetspartner

10 mars 2017 HSB vill varmt välkomna vår nya samarbetspartner Trygga Dörr AB. Företaget är en del av SECOR Entreprenad AB vars expertis ligger inom säkerhetsdörrar och säkerhetsmontage.

Säkerhetsdörrar ger inte bara kunden en känsla av trygghet utan dörren skyddar även mot brand. Den är tät mot drag från trapphuset, ljud och obehagliga dofter. Trygga Dörr AB är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001 vilket garanterar ett tryggt och bekymmerslöst boende för våra medlemmar.

Professionellt arbete

Trygga Dörr ger råd och övervakar hela processen, från det första mötet till att dörren är färdiginstallerad.

Kvalitetsprodukter

Trygga Dörr har fokus på säkerhets- och kvalitetstänkande, det är därför deras säkerhetsdörrar provas, certifieras och tillverkas i Sverige. På så sätt vet den boende att dörren är typgodkänd och uppfyller gällande lagar och myndighetskrav.