Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Larsson Örnmark Målerifirma AB - HSB Förvaltnings nya samarbetspartner

05 april 2018

HSB Mälardalen välkomnar vår nya samarbetspartner inom måleritjänster, Larsson Örnmark Målerifirma AB. Tack vare vårt avtal med dem kommer det att bli enklare för våra kunder att kunna beställa olika typer av måleritjänster för ett tryggt och bekymmerslöst boende.  

Verksamhet Larsson Örnmark Målerifirma AB har 60 års erfarenhet med välutbildade personal med goda kunskaper och kompetens inom alla typer av måleriuppdrag. De är specialiserade och utför måleritjänster inom kulturbevarande måleri, servicemåleri, nyproduktion för offentliga och privata uppdragsgivare och dekorationsmåleri. Företaget har kontor i Stockholm, Västerås och ett systerbolag i Malmö.

Kvalitet och miljöpolicy Larsson Örnmark Målerifirma AB erbjuder ett brett urval av material från ledande leverantörer. De utför sitt arbete med bra kvalitet på sina produkter och till rätt pris. Utöver det tar de också hänsyn till miljön och omsorg om både de anställdas och kundernas arbetsmiljö.