Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nordisk hiss AB - HSBs nya samarbetspartner

10 mars 2017 HSB vill bidra till att skapa ett trygg och bekymmerslöst boende för våra medlemmar genom att teckna avtal med vår nya samarbetspartner, Nordisk Hiss AB. De är specialister på att utföra service, modernisering samt nyinstallationer av hissar och portar för bostäder, kontor och offentliga lokaler.

Företaget grundades 1993 och de finns idag i Östergötland, Småland, Södermanland och Värmland. Nordisk Hiss levererar service och underhåll med dygnet-runt-jour. De erbjuder öppna lösningar vilket innebär alla inom branschen kan underhålla och sköta de installerade hissarna.

Säkerhet och Service

Nordisk Hiss AB hjälper till att öka tryggheten för den boende/hyresgästen genom att ha korgdörrar, hisstelefoner och fotocellsridå. Dessutom erbjuder de hissmaterial och speciallösningar efter kunders behov.   

De erbjuder förmånlig hisservice avtal, förebyggande underhåll och årlig säkerhetsbesiktning för att upptäckta fel och minimera risken att drabbas av större fel som funktionsfel eller driftstopp.

Nordisk Hiss erbjuder trygghet för sina kunder genom att satsa på välutbildade servicetekniker samt att kunna vara snabba vid felanmälan med sina servicebilar som är komplett utrustade med verktyg och reservdelar. 

Kvalitet och miljöpolicy

Nordiska Hiss tar hänsyn till sin miljöpåverkan så att deras produkter eller komponenter samt arbetsmetoder under hela installationsperioden ska ha låg miljöbelastning. Samtidigt arbetar de hårt på att fortsätta att förbättra miljöarbetet genom att minska sina avfallsmängder, förhindra utsläpp av föroreningar och begränsa användandet av material och energi när det är möjligt.