Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ny samarbetspartner

26 januari 2017 KS Mark&Trädgårdsmiljö AB är från årsskiftet ny samarbetspartner med HSB Förvaltning.

HSB Mälardalen vill varmt välkomma vår nya samarbetspartner KS Mark & Trädgårdsmiljö AB. Företaget har lång erfarenhet och kunskap inom anläggning och underhållsplanering. De är en seriös aktör som har satsat på kompetensutveckling för sin personal för att se till att deras produkter och tjänster är på högsta kvalitet vilket kommer göra det enklare för våra kunder att få ett tryggt och bekymmerslöst boende.

Verksamhet
KS Mark & Trädgårdsmiljö erbjuder projektering och anläggning av grönmiljö till hus och lekplatser där tyngdpunkten ligger på finplanering. De arbetar mot offentlig sektor, privata företag och kommuner. De har vana av att hjälpa till vid projektering när det gäller gestaltning av grön miljö i form av skisser/ritningar, rådgivning, skötsel och underhållsplaner för grön miljö.

De har också bred erfarenhet kring anläggningsarbeten. Allt från grundläggningsarbeten för hus och VA-arbeten till stenläggning, asfaltering, grusytor. De jobbar också med plantering, bygger lekplatser, genomför grundisolering av källargrunder med Isodrän metoden till trädbeskärning. Nu har de utökat marknaden över hela Mälardalen.

Miljötänk och kvalitetskontroll
De jobbar hårt med kompetensutveckling kring miljöaspekter för att deras kunder ska få högkvalitativa och miljövänliga tjänster. De använder den internationella kvalitetsstandarden ISO 9001 som redskap för kvalitetsarbetet. Tjänster och produkter som de erbjuder ska vara anpassade för miljön.