Kommande projekt

11 februari 2023 Kommande projekt: Dag- och spillvattenseparering, relining och miljöhuset

Som vi har flaggat för behöver vi utföra en relining av våra avloppsrör. I och med detta kommer vi även att skilja på dagvatten och spillvatten samt renovera miljöhuset (så att det inte längre samlas vatten på golvet vid kraftigt regn).

Redan 2023-02-20 planeras dagvatten separeringsprojektet påbörjas. Vår parkering kommer att grävas upp och nya rör läggas där, största delen av arbetet kommer att utföras utomhus. Det kommer dock innebära störande ljud och personer som rör sig runt huset och på gården.

Dagvattenseparering planerad start 2023-02-20  och planerat avslut 2023-04-14.

Relining startar så snart som möjligt efter det att vi är klara med dagvattensepareringen och har ett planerat avslut i december i år. Under semesterveckorna v. 28-31 kommer inget arbete utföras. De börjar med arbetet i bottenplattan så tillgång till våra lägenheter bör inte behövas förrän efter semestern. Ni kommer få information om något ändras.

Renovering av miljöhus startar så snart som möjligt men vi har inte fått något startdatum. 

Övernattningslägenheten kommer inte vara tillgänglig för oss under projektens gång. Så från 20 februari och resten av 2023 kommer den inte vara bokningsbar för oss.