Kollektivt bredbandsavtal klart

18 maj 2017 Inkopplingsdatum för det kollektiva bredbandet blir fredag 1 september.

På årsstämman den 16 maj röstade en överväldigande majoritet för att föreningen tecknar ett kollektivt bredbandsavtal. Vi lyckades få ner priset med ytterligare en femma till 110:-/mån för 1000 Mbit/s hos internetleverantören Bahnhof. En trådlös router, som kopplas i uttaget vid ytterdörren, ingår utan extra kostnad. Avgiften kommer att bakas in i månadsavgiften för samtliga lägenheter och lokaler oavsett om man använder det kollektiva bredbandet eller ej.

För alla er som har ett eget bredbandsavtal är det en god idé att säga upp det redan nu med avslutsdatum 1 september 2017. 

Även du som har bredband från Bahnhof idag måste säga upp ditt nuvarande avtal, men då räcker det att mejla till deras kundtjänst och meddela att du vill säga upp avtalet eftersom föreningen tecknat ett kollektivt avtal med Bahnhof.

Mer information kommer när inkopplingsdatumet närmar sig.

P.S.
Om du av någon anledning vill ha bredbandsavtal med en annan leverantör så går det bra (och då behöver du givetvis inte säga upp något avtal), men ovanstående belopp på 110:-/mån måste du ändå betala i månadsavgiften.