Information om renovering av entréer, trapphus och källare

08 november 2019

Nu påbörjas nästa steg i renoveringen av entréer, trapphus och källare. 

Vecka 46 Byte av dörrmattor i entréer och skrapgaller utanför entrédörrarna. 
Det kommer att medföra oljud i trapphusen mellan 07.00 – 16.00, vilket vi hoppas att ni kommer ha överseende med. 
Under tiden arbetet fortskrider i husen ber vi er som har möjlighet att under dagtid (07.00 – 16.00) gå ut och in via källaren istället för via entrén. Planen är att detta arbete inte ska ske samtidigt som nedanstående arbete i något hus. Om så ändå sker ber vi er att ändå använda entrén. 

Vecka 47 Påbörjas arbetet i källarna med slipning av golv samt målning av tak och väggar. 
Även slipning av källargolven kommer att medföra oljud i källare och trapphusen mellan 07.00 – 16.00. 
Då källargolven kommer att ytbehandlas är det inte tillåtet att gå ned i källaren, gäller även kvällstid och natt (1 – 2 dygn per källare). Tider för detta kommer att anslås separat.

Senast måndag morgon den 18 november kl. 07.00 måste samtliga cyklar och barnvagnar flyttas ur cykelkällare och övriga anvisade platser för förvaring. Därefter kommer eventuellt kvarvarande cyklar och barnvagnar att tas bort. Detta arbete beräknas ta 4 veckor. När det åter är möjligt att förvara cyklar och barnvagnar i källarna kommer detta att anslås separat.

Dörrstopp 
Vi vill passa på att uppmärksamma samtliga medlemmar att öppna lägenhetsdörrarna försiktigt då det fortfarande saknas dörrstopp till vissa dörrar. Nya dörrstopp är inköpta och kommer sättas upp inom kort.

Vi vill också påminna om att inga avfallspåsar eller annat som kan ge fläckar ställs i trapphusen. Golven har blivit slipade och är för närvarande extra känsliga. Vi kommer att debitera varje enskild medlem som orsakar extra arbete som följd av oaktsamhet.

Vi återkommer med mer information löpande. 


Med vänliga hälsning
HSB Brf Hilleröd
Styrelsen