2017-12-08 Informationsblad nr 10 från styrelsen

Med anledning av vår ekonomiska situation

Ni har nu fått årsredovisningen och kallelsen till årsmötet i era postfack. Årsmötet är klockan 10 den 16 december i Rosengårds sporthall.

Som ni säkert har hört eller läst sitter vår ordförande häktad för grov trolöshet mot huvudman. Vi har i styrelsen ingen annan information än det som har stått i tidningen.

Vi befinner oss i en otroligt tråkig situation. Vi som är kvar i styrelsen arbetar aktivt för att skapa ordning och se över våra kostnader. Alla vi som bor här är gemensamt ansvariga för att boendet ska fungera bra och därför måste vi hjälpas åt. Här kommer lite som är viktigt att tänka på:

Fastighetskontorets öppettider

På grund av helgdag är kontoret stängt:

• Måndag 25 december 2017

• Måndag 1 januari 2018

Våra ordinarie öppettider är:

• Måndag 9–12

• Onsdag 17–19

Musik, fest och andra höga ljud

I kvällens lugn kan vardagliga ljud bli tydliga och störande. Oavsett tid på dygnet har du inte rätt att spela musik så högt att andra störs. Tänk också på att tvättmaskin och torktumlare kan störa dina grannar. Normalt ska det vara tyst i huset mellan kl. 22–07. Om du vill ha fest – informera dina grannar i god tid.

Blir du störd av din granne? Prata i första hand med din granne, som kanske inte tänker på att han/hon är störande och försök hitta en gemensam lösning. Om det inte hjälper kan du göra en felanmälan.

Står din bil på rätt parkeringsplats? Undvik parkeringsbot!

Numret på ditt parkeringstillstånd och numret på parkeringsplatsen måste överensstämma, annars riskerar du att få en parkeringsbot. Många nummer har nämligen blivit flyttade efter garagerenoveringen och vissa personer står kvar på sina gamla platser, men på fel nummer.

Frågor?

Har du frågor angående föreningens ekonomi, kontakta brf Idas styrelse, vicevard@hsbbrfida.se

Vill du göra felanmälan, kontakta Bkrp förvaltning, telefon 010-175 51 01, vardagar kl 8-16. Utöver denna tid, kontakta HSB Jour 010-442 30 00.

Med vänlig hälsning, styrelsen i brf Ida

 

Detta informationsblad har satts samman med hjälp av HSB Malmös kommunikationsavdelning. Vi i styrelsen i HSB brf Ida är avsändare till informationen.