Informationsblad 11: Nya styrelsen & julgranar

27 december 2017 Information om nya styrelsens poster och julgranar.

Kära grannar,

Onsdagen den 20 december hade vi i den nya styrelsen vårt första möte. Vi valde Fredrik Eklöf till ny ordförande, Tsvetan Chakali till vice ordförande, Monika Lundahl Dahlberg till sekreterare. Bekim Husmani, Nazira Derbas och Barbro Molin (HSB) är styrelseledamöter.

Vi fick mycket information från föreningens advokater. Vi kommer att hålla er medlemmar uppdaterade om vad vi gör för att ställa ansvariga till svars.

Våra planer är att dra ner på kostnaderna så mycket vi kan, för att rätta till ekonomin i vår förening.

Att äga en bostadsrätt innebär att du kan vara med och påverka. Det är upp till oss alla att gemensamt ta hand om föreningens bästa. Vi i styrelsen ser gärna att alla hjälps åt med att hålla rent och snyggt både i och utanför fastigheterna.

Tidigare år har föreningen tagit hand om slängda julgranar. I år vill vi be er som har gran att själv köra din gran till tippen eller be någon om hjälp med det.

God fortsättning! 

Önskar,

Fredrik Eklöf, Tsvetan Chakali, Monika Lundahl Dahlberg, Nazira Derbas, Bekim Husmani och Barbro Molin

Vi kommer kontinuerligt att uppdatera er med mer information. Information lämnas i era postfack och publiceras på hemsidan https://www.hsb.se/malmo/brf/ida/.

Har du frågor angående föreningens ekonomi, kontakta brf Idas styrelse via vicevärdens e-post, vicevard@hsbbrfida.se.

Vill du göra felanmälan, kontakta Bkrp förvaltning, telefon 0101-75 51 01, vardagar kl 8-16. Utöver denna tid, kontakta HSB Jour 0104-42 30 00.

Har du allmänna frågor om hur det fungerar att bo i en bostadsrätt och ditt medlemskap i HSB Malmö, kontakta HSBs juridiska medlemsrådgivning på telefon 0771-472 472, vardagar kl 9-15.

 


Till nyhetslistan