Föreningen har tecknat avtal med Q-park

20 februari 2013 Styrelsen har beslutat att ingå ett avtal med Q-Park. Avtalet innebär att Q-Park kommer att bevaka våra privata parkeringsområden från och med 2013-03-01.

Områdena avtalet omfattar är parkeringsområdet mellan hus Dirigentgatan 4 och Dirigentgatan 6 och parkeringsområdet till höger om Dirigentgatan 8.
Vid parkeringsområdenas infart kommer det att skyltas att parkeringen är bevakad av Q-Park och på skylten kommer det även att stå numret man ska ringa om någon har parkerat fel inom vårt privata parkeringsområde.

Vi vill notera att man ska enbart ringa till Q-Park om det är en bil som står felparkerad på ens egen parkeringsplats, men även om någon har parkerat fel inom det privata parkeringsområdet på en plats som inte är en parkeringsplats. Ett exempel på en felparkering inom det privata parkeringsområdet som man ska ringa in och anmäla till Q-Park är när någon exempelvis har valt att parkera sin bil på gången in till våra miljöhus. Detta är ingen parkeringsplats!

Har ni fått en parkeringsbot som ni anser inte stämmer ska ni kontakta styrelsen snarast genom att skicka ett mail till brfkapellmastaren@bolina.hsb.se eller ringa till styrelsen telefon på numret 0767-91 23 10.
Vi har makuleringsrätt om vi hör av oss till Q-Park inom 20 dagar från den dag parkeringsboten är skriven. Styrelsen kommer enbart att godkänna en makulering om du har fått parkeringsbot på din egen parkeringsplats.

Numret till Q-Park som ni ska ringa vid en felparkering är 0771-96 90 00


Vänliga hälsningar
Styrelsen
Brf Kapellmästaren