Medlemsinformation oktober 2021

Hemsida
Vi vill slå ett slag för föreningens hemsida. Där finns mycket nyttig information om Lotsvakten, både för oss själva, våra gäster och för andra som är intresserade av föreningen.

Du hittar den genom att `googla´ på HSB Lotsvakten eller genom att skriva in länken www.hsb.se/malmo/brf/lotsvakten i adressfältet.
En del av hemsidan är bara avsedd för oss som bor här. Där hittar du löpande information och där finns också en anslagstavla där vi kan kommunicera med varandra om aktuella frågor. För att komma dit går du in under Medlemmar på hemsidan. Där finns en länk till Vår interna hemsida.
Sidan är som sagt bara avsedd för oss själva och därför måste du logga in för att komma vidare.

Det finns två sätt:

  • Om du har Bank-Id kan du använda det.
  • Man kan också logga in med personnummer och ett lösenord man själv väljer.

Om du tycker det verkar svårt hjälper vi dig gärna.

Solpaneler
Solpanelsanläggningen fortsätter att leverera bra även om dygnets ljusa timmar blir färre och vi har fler moln på himlen under höst och vinter.
Under augusti månad var föreningens inköp av el 7430 kWh och försäljningen 3518 kWh.
Vi har ett avtal med riktigt lågt inköpspris på elen. Detta löper ut 2021-11-30. Efter det siktar vi på ett 6-månaders avtal för att överbrygga den dyra perioden och därefter teckna nytt förmånligt avtal.

Nu kan alla medlemmar följa den momentana och ackumulerade produktionen på Vår interna hemsida.

Lägenhetsbesiktningar i AUG/SEP

Besiktningen är nu genomförd och styrelsen vill rikta ett stort tack till alla medlemmar för att ni såg till att det flöt på smidigt. Alla var på plats och lägenheterna var förberedda för genomgång. Representanter för styrelsen har haft möte med besiktningsmannen från HSB. Detta kommer att generera en åtgärdslista med tillhörande tidsplan.

 Vi återkommer med lista och starttider under hösten.