FÖRENINGSSTÄMMAN 2021 - POSTRÖSTNING

09 maj 2021 Kallelse till föreningsstämman har gått ut till alla lägenheter och anslag har satts upp i trapphusen/hissarna. Tänk på att årets stämma ENDAST genomförs genom poströstning UTAN fysisk närvaro. Detta för att inte bidra till ökad smittspridning. Senast tisdagen den 25 maj ska rösterna ha lämnats in. Längst ner på sidan hittar du allt material som finns med i kallelsen.

Denna sida kommer att uppdateras med eventuella frågor (och efterföljande svar) på frågor som kommer in. Frågor kan skickas in till och med 10 dagar före stämman (16 maj), och svar kommer publiceras senast 5 dagar före stämman (21 maj). Frågor kan mejlas in till brf.lundagarden@telia.com 

 

SISTA DAG FÖR ATT POSTRÖSTA ÄR TISDAGEN DEN 25 MAJ

 

Så här går röstningen till:

1. Fyll i era uppgifter på första sidan i det som är märkt "Formulär för poströstning". ENDAST EN RÖST PER LÄGENHET/BOSTADSRÄTT.
2. Kryssa i era svar för varje punkt. Tänk på att inte lämna några kommentaerer, eftersom rösten då blir ogiltig.
3. Lägg formuläret i det lilla c5-kuvertet och lämna rösten i antingen styrelsens fastighetskontor, Båstadsgatan 9) eller Bredablicks kontor (utsidan bredvid Båstadsgatan 9). 

 

FRÅGOR / SVAR:

 1. Jag undrar hur det ser ut med planer gällande installation av laddstolpar för elbilar?

Styrelsens svar: Styrelsen tittar på detta och ber att få återkomma med förslag på lösning. Försäljningen av el-bilar ökar hela tiden och det inte en fråga om utan när vi behöver ha detta på plats. Dock är det många frågor som behöver ha en lösning på plats först. Tex: hur stort kommer behovet att vara? vilka tekniska möjligheter finns inne i vårt garage? hur förstärker vi brandskyddet i garaget i så fall? var och hur löser vi laddstolpar utomhus? hur säkerställer vi att det endast är boende som kan nyttja dessa? Och många andra frågor. 

 Svar publicerat 2021-05-21 kl 20.27

 

RÄTTELSER:

1. Under punkt 22 står att styrelsen föreslår omval av Marie-Louise Wahlberg till valberedningen. Rätt ska vara nyval.