Vågskvalpet i juni 2021

29 juli 2021 Utbyte av hissar - Stämman den 9 maj - Årsredovisningen - Föreningens planteringar - Ny mailadress

Utbyte av hissar

Renoveringen pågår och hittills har det fungerat som planerat. Vecka 29 skall allt vara klart.

Stämman den 9 maj

Stämman genomfördes enligt plan utan andra närvarande än ordförande, sekreterare och justeringspersoner. Protokollet finns redovisat på föreningen hemsida. Valberedningens förslag till styrelseledamöter och suppleanter antogs, vilket innebar omval. Till ny revisor utsågs Ingrid Bryland, tidigare suppleant och till ny suppleant utsågs Bjarne Hörberg. Inkommen motion om utredning av laddstolpar antogs och utredningen är igångsatt. Resultatet kommer att kungöras under hösten.

Årsredovisningen

 Eftersom det inte blev en stämma med muntlig genomgång av denna kommer här en kort resumé samt det som tillkommit efter denna.

-        IMD el har genomförts och de första debiteringarna av den rörliga elkostnaden kommer under kvartal 3

-        Som planerat behöver föreningen inte låna medel för att finansiera hissbytet. Bytet påverkar inte underhållskostnaden för året,           däremot blir avskrivningarna något högre

-        Föreningens ekonomi är god och konverteringen av de lån som skall ske under 2021 beräknas ske till befintliga räntor, beroende på de ränteerbjudande som erhålls. Huvuddelen av lånen konverteras i höst

-        Inga större underhållsinsatser planeras under 2021, förutom redan beslutade

Föreningens planteringar

Vår entreprenör, Samhall, utför det som skall göras i enlighet med tecknat avtal, d v s håller gångar rena från skräp, klipper gräset och rensar    rabatterna. Det finns därför inte någon anledning till att trampa i rabatterna, avsiktligt eller oavsiktligt, eller att inte använda de soptunnor eller behållare som finns utplacerade runt om i föreningen. För de som kommer till föreningen på besök är det första intrycket som är viktigt, rent och snyggt är något som vi alla bör stå för och som håller uppe ett gott renommé för föreningen.

 Ny mailadress

 Föreningen har ny mailadress fr o m juni 2021. brfreveln@gmail.com.

 

 Styrelsen önskar alla en trevlig sommar!