Vågskvalpet i maj

05 maj 2020 Rubriker i maj: - Bolina 3.0. - Ändrat datum för stämma - Garageportarna - Cyklar samt Corona

Bolina 3.0. 
Styrelsen har beslutat att, efter upphandling, bibehålla nuvarande leverantör av bredband, Bahnhof. Vidare kommer nuvarande leverantör av TV, Comhem, också fortsättningsvis att leverera TV. Mer information om detta på stämman.

Ändrat datum för stämma
Årsstämma kommer att hållas den 17 juni kl 19.00 på Dansrotundan. Direkt efter årsstämman kommer vi att hålla en extra stämma för beslut om införande av IMD el, dvs individuell mätning och debitering av el. Närmare information om detta har vi lämnat i senaste numret av Vågskvalpet. Ytterligare information och möjlighet att ställa frågor finns på stämman. Separat kallelse till denna stämma kommer att skickas ut. Med hänsyn till det aktuella Coronaläget kommer det inte att bli någon efterföljande sits med mat. Vi sparar detta till stormötet i höst.

För er som inte har möjlighet att närvara vid stämmorna finns det möjlighet att närvara och rösta via ombud med fullmakt. Det finns också möjlighet att ett ombud kan närvara med flera fullmakter.

Garageportarna
Dessa har fått en omgång med olja för att bibehålla funktionaliteten.

Cyklar
För något år sedan gjordes det en inventering av cyklarna i cykelförråden. Redan nu vill styrelsen avisera att det kommer att göras en ny inventering inom kort. Passa på att städa ut gamla och uttjänta cyklar redan nu.

Corona
Tiderna är inte som tidigare. Förändringen kom snabbt och drabbade alla på något sätt. Det är viktigt att i dessa tider ta hand om varandra, följa Folkhälsomyndighetens råd och anvisningar, ringa varandra men också ta vara på de andra tekniska hjälpmedel som finns. Vi kommer kanske att leva med restriktioner under stora delar av året, så utnyttja det fina vårvädret.