Installation av bredband via fiber

07 december 2020 Ownit Broadband AB har nu slutfört installationen och vår fastighet har nu fiberanslutning. Alla boende har fått ett utskick från Ownit med information om de tjänster som kommer att erbjudas via det nya bredbandsnätet och hur man går tillväga för att aktiverar det nya bredbandet i sin lägenhet. Varje lägenhet fick i samband med installationen av fiberkonvertern/tjänstefördelaren/routern en lapp med sitt unika network name och Wifi-key (samma information står även på routern).

För att komma igång med bredbandstjänsten måste varje lägenhet gå in på www.ownit.se och göra en beställning av bredbandstjänsten. Välj 1000 Mbit/s och fyll sedan i adress och lägenhetsnummer. En bekräftelse kommer därefter att skickas till din emejl-adress som du anger i samband med beställningen.
Nästa steg är att aktivera abonnemanget och detta görs genom att surfa in på www.aktivera.ownit.se fyll i ditt personnummer och starta aktiveringen. Vänta 5 min och sedan är routern redo för att användas!