Information till alla boende i BRF Siktet

20 mars 2017

Parabolantenner

Styrelsen har fått information av HSB, att vid en olika av en nedfallen parabol och att parabolen orsakar skada på huset, så är det föreningen som står ansvariga för detta. Styrelsen har därför beslutat att alla parabolantenner som idag är uppsatta på husen, ska tas bort snarast möjligt dock senast 1/5 2019. Tidsramen bestämdes för att ge boende möjlighet till att skaffa ett annat alternativ samt att gällande avtal hinner ta slut. Vid uppsättning av en parabolantenn på marken inne i sin trädgård, måste kontakt tas med styrelsen innan genomförande.

Staket/Häckar

Staket/Häckar runt trädgården får ha en max höjd på 180cm och häckarna får ej växa ut i gångarna. Gångarna ska hållas framkomliga för utryckningsfordon och snöröjning. Missköts detta har föreningen rätt att åtgärda och fakturera den boende. Hjälp oss med detta för allas trevnad och god stämning.

Cykelställ

Tänk även på att egna cykelställ m.m. som står längs våra husväggar kan forceras av utryckningsfordon. Dessa kostnader står inte föreningen för om detta skulle ske.

Bara ett förtydligande !

Har ni frågor så kontakta gärna styrelsen via

e-post: brfsiktet@icloud.com eller tel/sms: 072 857 40 50 (Felanmälan Mail/Tele).