Övernattningslägenhet

I BRF Sportsbyn finns en övernattningslägenhet som du kan hyra till övernattande gäster. Lägenheten bokas via mejl till vicevärden. Kostnaden är 300 kronor per dygn.

Regler för övernattningslägenhet
1. Bokning av lägenheten görs via mail till fredrik.gronvall@hsb.se. Fredrik kan nås vardagar mellan 07.00-16.00. Tänk på att vara ute i god tid med bokningen, gärna en vecka innan! Glöm inte att ange namn och föreningens lägenhetsnummer när du bokar! Bokningen är inte giltig förrän du fått en bekräftelse.

2. Man får ha två bokningar varav en max två veckor framåt. Den andra är obegränsad. Varje bokning är max fyra nätter. Skall du avboka måste detta göras senast 48 timmar innan hyrestiden annars utgår full hyra. Bokningar får bara göras av medlemmar i BRF Sportsbyn.

3. Lägenheten kostar 300 kronor per dygn. Avgiften faktureras via HSB då föreningen inte vill hantera kontanter.

4. Nyckel till övernattningslägenheten kvitteras ut efter överenskommelse med vicevärden. Incheckning sker efter klockan 15 och utcheckning sker senast klockan 12. Nyckel skall lämnas tillbaka enligt överenskommelse med vicevärden. Förlorad nyckel debiteras den medlem som bokat lägenheten. Nyckel som inte är återlämnad 24 timmar efter överenskommen tid debiteras som en förlust.

5. Lägenheten är avsedd för max fyra personer och fester med störande ljud är inte tillåtet.

6. Lakan och handdukar står gästen själv för.

7. Medlem som bokat lägenheten ansvarar för att städning utförs innan återlämning av nyckel när hyrestidens slut. Materiel finns i städskåpet i hallen. Miljörummet finns på innergården där avfalls och återvinningskärl finns. Är inte lägenheten tillfredställande städad utgår en avgift som faktureras via HSB.

8. Det finns en checklista i lägenheten på utrustning som skall vara där. Om något saknas vid incheckningen skall detta omedelbart felanmälas, i annat fall kan bokande medlem komma att bli betalningsskyldig för utrustning som saknas eller är trasig.

9. Övernattningsgäster förbinder sig att följa föreningens ordinarie ordningsregler med det tillägg att djur och rökning inte får förekomma i övernattningslägenheten. Bokande medlem ansvarar för att föreningens ordningsregler följs av samtliga som vistas i övernattningslägenheten. Saneringskostnader debiteras den bokande medlemmen om denna regel inte efterföljs.

Välkomna att hyra övernattningslägenheten!

Uppd. 2020-09-07